O nama

Ko Smo Mi

Dobrodošli na reklamirajtese.rs, vaš pouzdani partner u oglašavanju apartmana i smeštaja na najlepšim turističkim destinacijama Srbije. Naš sajt je osmišljen kako bi vam pružio sve potrebne informacije i alate za uspešno reklamiranje, bilo da se bavite iznajmljivanjem apartmana, prodajom nekretnina ili vođenjem restorana na popularnim lokacijama kao što su Zlatibor, Kopaonik, Zlatar, Vrnjačka Banja, …

Naša Priča

Reklamirajtese.rs je kreiran 2022. godine kao nastavak našeg prethodnog sajta reklamirajte.se, koji je započeo sa radom 2016. godine. Ideja za ovaj servis rodila se iz potrebe da se vlasnicima apartmana i smeštaja, kao i drugim preduzetnicima, omogući jednostavan i efikasan način da predstave svoje usluge široj publici.

Naša Osnivačka Agencija

Našu platformu je osnovala agencija za marketing Magic Line iz Jagodine. Magic Line je sa radom počela 1. februara 2008. godine, sa ciljem da pruži vrhunske marketinške usluge i pomogne klijentima da postignu svoje poslovne ciljeve. Sa bogatim iskustvom u oblasti marketinga, odlučili smo da proširimo našu ponudu i kreiramo specijalizovani servis za oglašavanje smeštaja i apartmana.

Naša Misija

Naša misija je da vam omogućimo da na najbolji mogući način predstavite svoj apartman, smeštaj ili restoran i da ostvarite što veći broj rezervacija i prodaja. Sa intuitivnim korisničkim interfejsom i mnoštvom korisnih funkcionalnosti, reklamirajtese.rs je idealno mesto za sve one koji žele da unaprede svoje poslovanje i privuku veći broj gostiju i kupaca.

Naša Ponuda

Pored oglašavanja apartmana i smeštaja, na našem sajtu možete pronaći i korisne informacije o turističkim destinacijama, preporuke za restorane, kao i savete za uspešno reklamiranje i poslovanje. Takođe, nudimo i mogućnost oglašavanja prodaje nekretnina na popularnim turističkim lokacijama, čime želimo da obuhvatimo sve aspekte tržišta nekretnina.

Naša Vizija

Težimo tome da reklamirajtese.rs postane vodeća platforma za oglašavanje smeštaja i turističkih usluga u Srbiji. Kroz stalno unapređivanje naših usluga i slušanje potreba naših korisnika, želimo da kreiramo zajednicu zadovoljnih klijenata koji će prepoznati kvalitet i posvećenost koju pružamo.

Kontaktirajte Nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pomogne i pruži podršku u svakom koraku vašeg reklamnog procesa.

Hvala vam što ste odabrali reklamirajtese.rs za vašeg partnera u oglašavanju. Radujemo se što ćemo zajedno ostvariti velike uspehe!